Зелений борщ, рецепт приготування

Зелений борщ, зеленый борщ

want to buy metformin bp

1. М’ясо покласти в каструлю і залити 3 літра води. Потім довести до кипіння, а коли закипить зробити менше вогонь і зняти пінку ложкою і додати очищену цибулину, морквину, запашний перець, посолити і варити близько 1 години, знімаючи пінку.

2. З бульйону вийняти цибулю і моркву. Лук можна викинути, морква відкласти. М’ясо вийняти, покласти в тепле місце накритим. У каструлю долити окріп, щоб вийшло приблизно 3 літри.

3. Очищену картоплю нарізати великою соломкою і додати в бульйон. Варити 10 хвилин.

4. На дрібній тертці натерти моркву і додати в каструлю. Поперчити.

5. Щавель і шпинат ретельно промити, нарізати недовгими смужками. Шпинат додати в каструлю. Варити 5 хвилин.

6. Потім у борщ додати щавель, дати закипіти, відразу зняти з вогню, щоб не розварився щавель. Дати настоятися 15 хвилин.

7. Яйця нарізати кубиками.

8. Зелений борщ розлити по тарілках, в кожну додати шматок м’яса, посипати яйцем і нарізаною дрібно зеленню кропу і петрушки. Приємного апетиту!

Tagged:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.

Подтвердите, что Вы не бот — выберите человечка с поднятой рукой: