Зелений борщ по-українськи, класичний рецепт

зеленый борщ

Зелений борщ — легке і корисне перша страва з приємною кислинкою. Час його приготування залежить від м’яса, яке ви використовуєте. Курка звариться швидше, а яловичина і свинина будуть варитися трохи довше. В іншому, готується дуже швидко.

http://www.ggsjg.org/index.php?threads/trusted-websites-for-finasteride-5-mg.2434/ trusted websites for finasteride 5 mg інгредієнти

  • М’ясо- 350 г
  • Щавель — 1 пучок
  • Цибуля — 1 шт.
  • Морква — 1 шт.
  • Картопля — 3 шт.
  • Яйце — 2 шт.
  • Рослинна олія — 2 ст.л.
  • Зелень — за смаком
  • Сіль — за смаком

Рецепт, як готувати зелений борщ

М’ясо промити, залити холодною водою і поставити варити. Після закипання обов’язково зняти піну, посолити і залишити кипіти на маленькому вогні з прочиненими кришкою, щоб бульйон залишався прозорим. Яйця відварити і охолодити.

Цибулю і моркву дрібно нарізати. Половину цибулі додати в бульйон, щоб він варився з цибулею. Додати також улюблені спеції.

Картоплю очистити і нарізати кубиками. Додати його в бульйон через півгодини після м’яса. Нехай картопля добре провариться і стане дуже м’яким. На це піде не менше 30 хвилин. З цибулі з морквою зробити піджарку.

Додати в зелений борщ нарізані дрібно яйця і засмажку.

Додати щавель в бульйон. Перевірити на сіль і кислоту. Якщо кислувато, то додати половину чайної ложки цукру. Залишити кипіти на 1 хвилину. Якщо кипіти недовго, борщ буде яскраво-зеленого кольору, а не бурим.

Зелень додаємо в тарілки разом зі сметаною. Смачного!

Tagged:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.

Подтвердите, что Вы не бот — выберите человечка с поднятой рукой: