Живе суничне варення, рецепт приготування

суниця

Смак, аромат … цим хочеться насолоджуватися і взимку.

Є відмінний спосіб заготівлі суниці на зиму, максимально зберігає все корисне і смачне — живе варення без термічної обробки.

Рецепт приготування варення суниця з цукром

flexeril manufacturer coupon Продукти

  • Суниця 1 кг
  • Цукровий пісок 1 кг

Як варити варення з суниці

Ягоду перебрати, помити, злегка обсушити.
Засипати цукровим піском, ємність накрити. За 1-2 дні ягода дасть сік і цукор розчиниться (періодично акуратно перемішувати для прискорення «процесу»). Для максимального збереження вітамінів цей період бажано зробити якомога коротшим.

Перекласти варення у стерильні банки, закрити поліетиленовими кришками і поставити в льох або холодильник на зберігання. Цукор чудовий консервант. Через пару тижнів, приготована таким способом суниця з цукром буде виглядати як зварене варення, але при цьому в ній залишиться максимально можливу кількість вітамінів.

Суничне варення рецепт номер два. Засипати суницю цукром і перемішати погружним бленером до повного розчинення цукру.

Зберігати суничне варення в холодильнику або погребі.

Tagged:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.

Подтвердите, что Вы не бот — выберите человечка с поднятой рукой: