Смачний борщ

смачний борщ

http://www.ddcod.org/index.php?threads/viagra-pills-50-mg-canada.4401/ viagra pills 50 mg canada Борщ — заправний багатокомпонентний суп і є технологічно складним у приготуванні стравою. Головна складова частина будь-якого борщу — буряк, перш за все вона створює смак, аромат і колір борщу, борщ відноситься до овочевих супів.

- Шматок яловичини або свинини (краще з кісткою)
- Одна свекліна середніх розмірів
- Дві морквини (не товстій)
- Капуста квашена, жменю
- Капуста білокачанна, вдвічі більше квашеної (додатково: кольорова, брюссельська і т.д.)
- Дві помідори
- Картопля
- Один болгарський перець
- Одна цибулина
- Щавель, півтора десятка листочків (необов’язковий компонент)
- Четвертинками перчика «Чилі»
- Два зубчики часнику
- Томатна паста, 2-3 ст.ложки
- Зелень (цибуля, кріп, петрушка)
- 1/2 бульйонні кубики (курячого або для борщу)
- Приправи (різні види перцю, хмелі-сунелі, селера, орегано, лавровий лист і т.д.)
- Сіль, 1/2 ст.ложки

Зварити м’ясний бульйон (з м’яса або м’ясних кісточок), посолити. Коли м’ясо буде готове, вийняти його з бульйону і покласти в каструлю нарізану картоплю і нарізану невеликими квадратиками капусту.

Поки вариться капуста з картоплею, готуємо основу борщу: моркву нарізаємо соломкою, цибулю дрібно ріжемо, а буряк трьом на крупній тертці або, також нарізаємо соломкою.

У маслі обсмажуємо моркву з цибулею.

Потім, кладемо буряк і відразу ж додаємо томатну пасту. Також, можна покласти в зажарку помідори. Все перемішуємо і залишаємо тушкувати на вогні трохи менше середнього (дивитися, щоб не пригорає) до готовності.

Коли зажарка готова, кладемо її в каструлю із звареними овочами (картоплею та капустою), все добре перемішуємо, додаємо зварене і порізане м’ясо, кладемо зелень і тримаємо на вогні ще 5 хвилин. Потім борщ вимикаємо і наполягаємо 5 — 10 хвилин.
Подавати зі сметаною.

Tagged:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.

Подтвердите, что Вы не бот — выберите человечка с поднятой рукой: