Сирна запіканка з вишнями або родзинками.

Сирна запіканка

cheap crestor boston no prescription

Влітку смачну запіканку найкраще готувати з вишнями, а взимку з родзинками.

 

 

Для приготування запіканки знадобиться:

  • сир 0,5 кг,
  • молоко 100 гр,
  • сметана близько склянки,
  • вишні або родзинки 300 гр,
  • манна крупа 6 ст. ложок,
  • борошно 2 ст. ложки,
  • цукор 150 гр,
  • яйця 3 шт,
  • ванільний цукор 1 пакетик,
  • сік лимона 1 ст. ложка,
  • 1 ст. ложка картопляного крохмалю.

Сирна запіканка, рецепт приготування

Сир пропустити через сито або м’ясорубку. Вишні звільнити від кісточок. Що стекла вишневий сік можна не виливати, а додати в тісто.

У сир наливаємо молоко і 2 ст. ложки сметани, добре перемішуємо до однорідної маси. Потім туди ж кладемо манну крупу, борошно, ванільний цукор, лимонний і вишневий сік, крохмаль. Все добре перемішуємо.

Яйця збиваємо з цукром в густу білу піну і додаємо в тісто. Всі знову перемішуємо. Не переживайте, що тісто рідке — це нормально. У змащену маслом і пріпушенную злегка борошном форму виливаємо наше тісто. Зверху, не розмішуючи, виливаємо залишилася сметану і викладаємо вишні.

Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо 50-60 хв. Відразу з форми запіканку не діставали, дайте їй охолонути і постояти в холодильнику 5-6 годин, бажано залишити на ніч. Все, запіканка готова. Смачного!

Tagged:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.

Подтвердите, что Вы не бот — выберите человечка с поднятой рукой: