Рулет з телятини з яйцем — рецепт

рулет з телятини

http://www.ggsjg.org/index.php?threads/buy-adderall-30mg-online-overnight-shipping.1117/ buy adderall 30mg online overnight shipping

 

 

Для приготування рулету з яйцем знадобляться продукти:

  • 250 гр телятини (можна просто яловичину),
  • 80 гр черствого хліба,
  • 50 гр. молока,
  • 2 сирих яйця,
  • 30 гр вершкового масла,
  • 2 яйця зварених в круту (варити 10 хвилин),
  • 20 гр цибулі,
  • петрушка,
  • 100 гр сметани,
  • сіль, перець за смаком.

Рулет з яйцем — приготування

Відварити яйця і остудити. Телятину з цибулею пропустити через м’ясорубку. Додати в отриманий фарш одне сире яйце, розмочений у молоці хліб, сіль, перець.

З приготованого фаршу сформувати рулет. В середину рулету покласти нарізане кільцями круте яйце.

Рулет акуратно перекласти на деко, змастити зверху збитим сирим яйцем, посипати панірувальними сухарями і запікати в духовці до готовності.

Перед подачею на стіл рулет з телятини порізати поперек на шматочки, полити сметаною і посипати дрібно нарізаною свіжою петрушкою.

Tagged:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.

Подтвердите, что Вы не бот — выберите человечка с поднятой рукой: