Мисливські ковбаски в домашніх умовах, рецепт

Мисливські ковбаски

low cost xanax alprazolam white

Бюргерські смажені мисливські ковбаски

  • 500 гр. свинини,
  • 600 гр. телятини,
  • 200 мл. води,
  • 1 шт. перець чилі,
  • 1 ст. ложка паприки,
  • по 1 ч. ложці без гірки спеції: майорану, кардамону, коріандру, чорного меленого перцю,
  • 1 ч. Ложка цукру,
  • 1 м. Свинячої кишки,
  • 1 ч. Ложка лимонного соку,
  • рослинне масло для змащення дека, в ідеалі використовувати оливкову рафіновану олію.

Приготування мисливських ковбасок

Охолоджене або злегка підморожене м’ясо нарізаємо на шматки і пропускаємо через м’ясорубку. В отриманий фарш додаємо спеції, лимонний сік, дрібно нарізаний перець чилі, воду, цукор і все добре перемішуємо. Наповнюємо кишку фаршем і скручуємо сардельки.

Розігріваємо духовку до 160 градусів, змащуємо деко олією, викладаємо на нього мисливські ковбаски і смажимо до рум’яного золотистого кольору протягом 20-30 хвилин.

Tagged:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.

Подтвердите, что Вы не бот — выберите человечка с поднятой рукой: