Голубці по-українськи

Голубці по-українськи

http://www.eetge.org/index.php?threads/can-i-get-metaglip-at-pharmacy.182/ can i get metaglip at pharmacy У цій статті ми напишемо, як готувати голубці по-українськи.

Спочатку приготуйте фарш з перемеленого в м’ясорубці м’яса. Змішайте м’ясо в рисом, посоліть і поперчіть.

Розберіть капусту на листи та занурте кожен лист в окріп, щоб вони стали м’якими і не ламалися при згортанні.
Загорніть в кожен лист фарш.

Голубці можна спочатку обсмажити на сковорідці, а потім згасити, або просто гасити в каструлі з невеликою кількістю води, із закритою кришкою на повільному вогні хвилин двадцять.
Приємного апетиту!

Tagged:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.

Подтвердите, что Вы не бот — выберите человечка с поднятой рукой: